Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
7 tipp, hogy kimaxold az online vásárlás lehetőségeit!
2018-03-27 11:29:28
Az online bevásárlás mindenki életét könnyebbé teheti: elkerülhetjük vele a sorbaállást, a cipekedést, nem kell félnünk attól, hogy elfelejtünk valamit és a nap végén egyszerűen sokkal több szabadidőnk marad magunkra és szeretteinkre. Ráadásul a hűtő is tele lesz. De az online bevásárlás ennél is több lehetőséget rejt, de ehhez máshogy kell rá tekinteni, mint a hagyományos bevásárlásra. Érdemes egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolni, hogy ezeket az előnyöket ki tudjuk használni. A nagy mennyiség cipekedésével nem neked kell törődnöd, ráadásul így több kedvezményre is szert tehetsz. Megmutatjuk mire érdemes odafigyelni!

1. Koncentrálj a súlyra!

Neked is rémálom, mikor haza kell valahogy cipelned a 10 kilós macskaalmot, a rekesznyi ásványvizet vagy akár a két akciós 5 literes öblítőt? Van rá egy jó megoldás: ne cipeld! A nehéz tárgyakat inkább rendeld meg online, hogy ne neked kelljen fáradnod a nehéz súlyokkal. Ez különösen igaz lehet abban az esetben, ha nemcsak nem akarunk cipekedni, de az veszélyes is lehet számunkra. Tehát ha nehezet rendelünk… inkább rendeljük online!

2. Érjük el az ingyenes bevásárlást.

Ha nagybevásárolunk, mindig figyeljünk arra, hogy mennyire vagyunk közel az ingyenes kiszállításhoz. A Príma online bevásárlásnál Budapesten belül 19.900 Ft, vidéken pedig 24.990 Ft átlépése után nem kell kiszállítási díjat fizetnünk. Ha csak néhány ezer forint hiányzik a limit átlépéséhez, vásároljunk még néhány, hosszú lejáratú terméket az eléréséhez. Ezekkel a termékekkel legalább később nem lesz már intéznivalónk.

3. Spájzolj be!

Nincs is idegesítőbb annál, mikor az éjjel közepén kell leugrani a boltba ropogtatnivalóért vagy mikor hajnalban realizáljuk, hogy bizony a napindító kellemes tejeskávé helyett be kell érnünk egy egyszerű feketével. De még az is megeshet, hogy kávé sincs! Hogy elkerüljük ezeket a kellemetlenségeket, egyszerűen spájzoljunk be! A folyamatosan fogyó termékekből, például ásványvíz, tej, kávé, liszt vagy akár cukor rendeljünk online nagy mennyiségben, de így tehetünk akár befőttekkel is. Tudjuk le egyben a havi vagy akár éves bevásárlást! Ráadásul a cipekedés miatt sem kell aggódni.

4. Legyenek kedvenceink!

Borzasztó érzés tud lenni, mikor csak körözünk, körözünk és körözünk a boltban, de egyszerűen nem találjuk meg a kedvenc borunkat, kedvenc ízesítésű extra ropogós chipsünket vagy a csokoládét, amit gyerekkorunk óta imádunk. Az online bevásárlásnál semmi szükség felesleges körök futására és a páni félelemre, hogy valami nincs a polcokon. Csupán mentsük el kedvenc termékeinket az online felületen és miközben válogatjuk össze a listát, egyszerűen adjuk hozzá kedvenceinket.

5. Ne fáradjunk a bevásárlólistával!

Nagyon monoton elfoglaltság tud lenni, ha újra és újra át kell néznünk a hűtőt és a szekrényeket, csak azért, hogy újra és újra ugyanazokat a termékeket írjuk fel – közben viszont, őszintén, lista nélkül elfelejtenénk őket és a hűtő általában félig üresen állna. Ám az online bevásárlás során könnyen elmenthetjük bevásárlólistánkat, így a heti vagy kétheti – esetleg havi – alapélelmiszereket nem szükséges újra és újra összeírni. Elég csupán néhányat kattintani, és máris töltődik az éléstár!

6. Ha törzsvásárlók vagyunk, jöhetnek a kuponok!

Gyűjtögetni mindig jó! Főleg, ha később jól járunk vele! Az online vásárlás rendszeres használata során könnyedén tudunk kuponokhoz hozzájutni, melyekkel remek kedvezményekben lehet részünk. Ám nem csak így spórolhatunk…

7. Hanem a folyamatos akciókkal is

Akciókkal, melyekről a legelsők között értesülhetünk. Ha feliratkozunk például a Príma hírlevelére. Figyelem! Itt kicsit össze is moshatjuk a tanácsokat. Ha például éppen a tartós tej akciós, miért ne spájzolnánk be abból? Spórolunk, nem kell cipelni és félni, hogy elfogy… Csak nyerhetünk!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva