Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Két díjat is hazavihetett a Príma a 2018-as Az Év Boltja versenyen!
2018-05-03 16:01:24
Az Év Boltja verseny célja, hogy minden évben megtalálják azokat a kiemelkedő élelmiszerüzleteket, melyek valami pluszt és különlegest nyújtanak a többi bolthoz képest. Az Élelmiszer szaklap és a Tobacco Magazin közös versenyén nagy büszkeségünkre Buda Gourmet by Príma üzletünk rögtön két kategóriában is remekelt, ami jól mutatja kiemelkedő minőségét, szépségét és szolgáltatásait, melyek annyira különlegessé teszik.

Üzleteinket 2017-ben két kategóriában is díjazták. A Buda Gourmet by Príma Szupermarket kategóriában az év szupermarketje díjat nyerte el, a Príma Corvin Plaza-t pedig Nagyméretű Szupermarket kategóriában jutalmazták.

Idén ismét megtisztelő elismerést vihetettünk haza, hiszen Buda Gourmet by Príma megnyerte a Belsőépítészeti Különdíjat, illetve a Pick Szeged Zrt Legszebb Csemegpult különdíját Szupermarket kategóriában.

A két díj már csak azért is különösen fontos a Prímának, mivel ez nemcsak a szakma, hanem a vásárlóink elismerése is. A számtalan pályázó közül ugyanis szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, majd az ezekből összeállított shortlistekből a közönség szavazhatta meg a befutót.

A Buda Gourmet by Príma nemcsak a megszokott kínálattal rendelkezik, hanem vásárlóink különleges élelmiszeralapanyagokat is megtalálhatják a polcokon. A Bistróban pedig lehetőség van melegételek fogyasztására is, ami a környező irodák munkatársainak az életét gyakran könnyíti meg - méghozzá ízletesen!

A bolt ezen felül kiemelkedő kínálattal rendelkezik az étel intoleranciával küzdők, illetve az egészséges életmódra törekvő vendégek számára, de borkínálata is híres – nem is csoda, hiszen számos aranyérmes bort is megtalálhatunk a polcokon.

 

Forrás: www.elelmiszer.hu

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva