Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
9 ok, amiért megéri online vásárolni a Prímán
2018-05-11 09:50:01
Te még nem online vásárolsz? Miért nem? Kilenc remek okunk van rá, hogy miért a legjobb választás, ha az interneten végzed el a nagybevásárlást!

Gyors regisztráció

A regisztráció gyors, egyszerű és akár telefonon is elvégezhető. Nem kell mást tenned, mint megadni neved, e-mail címed, és máris megy a visszaigazoló e-mail a regisztráció véglegesítését biztosító linkkel. Ezekután pedig mehet is a vásárlás, ám előtte megadhatsz további szállítási és számlázási címet is!

Ajándék a regisztrációnál!

A regisztrációs e-maillel egy online kupont is kapsz, ami 14.900 forint feletti egyidejű rendelés esetén 1.000 forint kedvezményt biztosít, emellett a házhozszállítási díjat is elengedjük az első megrendelésednél!

Minden jobb csomagban!

A Príma Online oldalán speciális csomagajánlatokat is találhatsz. Ezeket a termékcsomagokat valóban nehéz lenne hazacipelni, ám ez a – szó szerinti – teher online vásárlás esetén többé nem érint téged. Vásárolj nagy pakkban ásványvizet vagy üdítőt, így otthon sosem érhet az a meglepetés, hogy valami elfogy. Hiszen mindig lesz elég!

Könnyű válogatás

Te is ismered az érzést, mikor körbe-körbe bolyongsz a boltban, nem találva a terméket, amit keresel? A Príma Online weboldalán logikusan felépített és összeállított kategóriákban keresheted meg azt, amire szükséged van, játszi könnyedséggel meglelve a terméket, amit keresel. Ezen felül itt könnyen átláthatod az akciókat is, hogy le ne maradj egy kihagyhatatlan ajánlatról sem! Apropó kedvezmények...

Kedvezmények!

A regisztrációnál feliratkozhatsz hírlevelünkre is, melyből könnyedén tájékozódhatsz arról, hogy éppen milyen termékeket tudsz megvásárolni kedvező áron. És mivel a cipekedés nem rád marad, könnyen be is raktározhatsz adott termékből, így még inkább kihasználva a kedvezményt és okosan, hosszú távon pénzt megtakarítva. De ez még nem minden, hiszen ha hírlevelünkre feliratkozol minden hónapban exkluzív kuponokkal is megajándékozunk Téged. Keresd extra kedvezményeinket hírleveleinkben!

Korábbi vásárlások

Ha már vásároltál megtekintheted korábbi vásárlásaidat is, így nem kell újra vadászni olyan termékek után, amik vagy mindig kellenek, vagy kedvenccé váltak és mostantól mindig látnád őket konyhádban. Múltkor kipróbáltad azt az új fajta csokoládét, amibe beleszerettél, de nem emlékszel a márkájára? Semmi gond! Csak keresd vissza, miket rendeltél!

 

 

Bevásárlólisták

Regisztrációddal egyedi bevásárlólistákat is létrehozhatsz, melyeket szabadon el is nevezhetsz. A bevásárlólisták segítségével nem kell újra és újra megkeresned minden terméket, elég, ha egyszer összeállítod a listát, utána pedig már valóban csak néhány gyors kattintás a rendelés. Összeállíthatsz egy alapélelmiszerekből álló heti vagy akár havi csomagot, kedvenc süteményed hozzávalóit, a vasárnapi menü hozzávalóit vagy pedig egyszerűen egy édesség vagy snack csomagot, hogy legyen mit ropogtatni esténként a tévé előtt!

Tervezz előre!

Miután a kiszállítási időablakot te választod ki, pontosan tudhatod, hogy melyik idősávban jön meg a csomagod. Ha van, hogy szanaszét áll a fejed a rengeteg program és tennivaló miatt, jól jöhet, ha előre tudod, hogy mikor kell neked vagy valakinek otthon lenned. És milyen jó érzés, mikor a máskor bevásárlással töltött időt hasznosan töltheted el vagy mikor hazaérve már ott fogad a teli hűtő és éléskamra. Az idő pénz, és az online bevásárlással sok pénzed marad!

Fizess kártyával!

Bár a fizetés a futárnál is megoldható készpénzzel, még gyorsabban és egyszerűbben járhatsz el, ha bankkártyádat használod, hiszen elég annyit tenned, hogy fizetésnél beütöd bankkártyád adatait, amit akár el is menthetsz, így következő alkalommal még ennyit sem kell gépelned. És hogy mi marad hátra? A pihenés és hogy megvárd a csomagot!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva