Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Príma borok a Príma polcain
2018-06-22
Igazi borszakértőnek vallod magad, ismered az ország összes pincészetének borát, illatáról kitalálod, hogy mi van a pohárban? Vagy inkább csendben bólogatsz, ha a borok kerülnek előtérbe egy baráti beszélgetés közben, és bevásárláskor is a számodra ismert egy-két nagyobb borászat divatos borát választod, amivel biztosan nem lősz mellé? Akármelyik csoportba is tartozol, a Príma borkatalógusa egészen biztos, hogy hasznos lesz számodra, és számos újdonsággal találkozol majd benne!

Príma Borverseny
Idén márciusban, a Príma első borversenyén a magyar borkészítők krémje, összesen 111 borászat 830 borral szállt versenybe, hogy elnyerje a legjobbaknak járó elismerést és felkerülhessen a Príma polcaira. A fővédnök a Magyar Bor Akadémia volt, számos neves hazai borszakértő vett részt a kiválasztásban a bíráló bizottságok tagjaiként. A végeredmény? Oklevelek és aranyérmek, fantasztikus ízek, új nevek és remek borok a Príma áruházakban, a bónusz pedig egy 44 oldalas, a maga nemében egyedülálló borkatalógus.

 

Polcainkon a hazai borok legjava!

Hogy mit is jelent ez? Szó szerint azt, hogy annyi klassz bor található a Príma polcain, hogy igazán nehéz lesz választanod! De mi segítünk! A Príma Borkatalógusban szereplő boroknál évjáratuk és típusuk mellett abban is segítünk, hogy hány fokra érdemes behűtened, valamint hogy milyen ételekhez ajánljuk őket.

 

A főborász ajánlásával
“A kellemes hangulat megteremtéséhez jól jöhet egy kis segítség. Kerti vidámság elképzelhetetlen egy finom rizling, egy lendületes rozé, vagy egy könnyű, fűszeres zamatú kadarka nélkül. Katalógusunkkal szeretnénk megkönnyíteni a borok kiválasztását, a kiegészítőkkel segíteni a kerti szakácskodást, a vendégek várását, vagy egy felejthetetlen kiránduláshoz szükséges kellékek megtalálását.” (Vincze Árpád a CBA Kft. főborásza)

 

 

Aperitifnek rozé, marhához száraz vörös, a desszertbor pedig legyen édes fehér!
Tényleg ennyire egyszerű? Ami a legfontosabb, hogy az étel harmonizáljon a bor minden egyes karakterjegyével. Könnyebb és nehezebb ételek, fehér vagy vörös húsok, könnyű zöldségek, tenger gyümölcsei, grillételek, keleti fogások, különleges sajtok, hidegtálak, édességek… figyelj mindig az ízek harmóniájára! Ha főzéshez használsz bort, csak minőségi nedűvel ízesítsd az ételt! Tudtad, hogy a desszertbort nem édességek mellé, hanem helyett kell felszolgálni a többfogásos vacsora végén? A sajtok és az aszalványok jó barátai a boroknak a nyáresti beszélgetéseken.

 

 

Jöhet a bevásárlás!

Ha felbátorodtál és szívesen összeállítanál magadnak egy borválogatást, böngészd át a Príma Borkatalógust, írd össze a kedvenc ételeidhez passzoló borokat, majd rendeld meg a Príma Online-on, így cipekedned sem kell!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva