Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Ezekből tárazz be, ha online vásárolsz!
2018-08-15
Sokszor nehéz eldönteni a számítógép vagy a telefon előtt ülve, mit is érdemes megrendelnünk otthonra és mi az, amiért inkább mi magunk menjünk el a boltba. Vagy hogy egyáltalán miből mennyit kérjünk. Elvégre, ha túl sokat rendelünk, könnyen ránk maradhat, ha túl keveset, akkor pedig szaladhatunk az utolsó pillanatban bevásárolni egy újabb adagot. Ezért szedtünk össze néhány alapvető háztartási kelléket, melyeket nyugodtan rábízhatunk a futárra!

Tisztítószer, mosószer

Tisztítószerből szinte sosem lehet otthon elég, elvégre bármikor kilöttyenhet a kávé a konyhapultra, összemaszatolhatja az eső az ablakot, vagy ráfolyhat a vörösbor a ruhánkra. De azokból is bátran tárazzunk be, amiket csak eseti jelleggel használunk! Így legalább nem kell állandóan vegyszerekkel felpakolva közlekednünk a bolt és az otthonunk között. Válogass ide kattintva az Online Príma kínálatából!

Ásványvíz

Olykor szükségünk lehet néhány üveg (vagy karton) vízre, üdítőkre, amikor vendégeket várunk, de kinek van kedve hazahurcolni azokat a nehéz flakonokat, amiket ráadásul nem is lehet kényelmesen megfogni? Ha viszont online rendeljük meg ezeket, nem lesz gondunk a cipekedéssel: a futár akár az emeletre is felviszi mindet. Az Online Prímán különböző kiszereléseket is kínálunk!

Kiskedvencek eledele

Hasonló a helyzet az állateledellel is: minél többet akarunk megadni kiskedvencünknek a jóból, annál nehezebb dolgunk lesz a hazaszállításával. Márpedig őket aztán tényleg nem akarjuk megfosztani a finom falatoktól, ugye? Rendeljünk nekik nagy kiszerelésű eledelt vagy jutalomfalatokat – csak arra vigyázzunk, nehogy kiszimatolják, hová rejtettük! Az Online Príma természetesen a házikedvencekre is gondol!

Száraz élelmiszer

A cukor, só, liszt és ehhez hasonló száraz élelmiszerek akár hónapokig is elállnak és igen gyakran vesszük elő őket a kamrából. Ezekből célszerű egyszerre nagyobb mennyiséget rendelni, így nem fogjuk minden egyes kibontott csomaggal azt érezni, hogy már megint kezdünk kifogyni a készletből. Kérjünk akár négy-öt csomagot is egyszerre! Ne aggódjunk, ki fogják bírni a szállítást és a hosszabb ideig tartó tárolást is. Bátran rendeljük meg az Online Prímáról!

Fagyasztott élelmiszer

Nem kell aggódnunk a hűtött áruk miatt sem: a kiszállítás olyan aktív ládákban történik, melyeket kifejezetten hűtött és fagyasztott élelmiszereknek alakítottak ki. Így biztosan nem fog megolvadni vagy megromlani a rendelésünk, amíg odaér hozzánk. Ha pedig egy kis hűsítő finomságra vágyunk, az Online Prímán biztosan megtaláljuk.

Ha pedig már az online bevásárlásnál tartunk, honnan máshonnan rendelnénk meg a szükséges dolgokat háztartásunkba, mint az Online Prímáról? Csak néhány kattintás az egész, és máris rengeteg időt spóroltunk, ráadásul a nehéz táskákat sem nekünk kell cipelnünk. Kattints és rendelj!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva