Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Különböző ételek különböző edényekben
2018-10-05
Serpenyő? Fazekak és lábasok? Mindegyikben más és más ízletes ételt alkothatunk. Fontos, hogy jó minőségű edényben készítsük el a finomságokat. A Peugeot edények között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. Palacsintát serpenyőben, a mártásokat szószos lábasban, a levest pedig fazékban szoktuk készíteni. Ez a 3 fogás tökéletes választás egy vasárnapi ebédhez. A család minden tagja imádni fogja!

A tökéletes híg palacsinta

Mindenki imádja nagyi papírvékony palacsintáját. Íme, a hagyományos palacsinta receptje, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat tegyük egy tálba, majd dolgozzuk össze annyira, hogy végeredményként egy folyós masszát kapjunk. A sütésnél nagyon fontos, hogy olyan serpenyőt használjunk, amely tapadásgátló, mivel csak úgy tudunk tökéletes palacsintát alkotni, ha a massza sütés során nem ragad a serpenyő aljához. Ehhez tökéletes választás a Peugeot tapadásgátló serpenyője!  Az első palacsinta sütésekor öntsünk egy kis olajat a tepsi aljára (a többinél erre már nincs szükség). A palacsinták kisütése után, ízlés szerinti töltelékkel tálaljuk.

 

 Gombamártás

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hagymát vágjuk apró kockákra, a gombát aprítsuk fel. Egy szószos lábas aljára (Peugeot szószos, nyeles lábas) öntsünk egy kis olajat, majd pirítsuk meg rajta a felkockázott hagymát. Ezt követően adjuk hozzá a gombát, és ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, illetve bazsalikommal. A lisztet a tejszínnel keverjük össze, az így kapott habarást öntsük a gombára. Kevergessük körülbelül 10 percig, majd rizzsel, vagy valamilyen más körettel tálaljuk!

 

 Sajtkrémleves

Hozzávalók:

Elkészítés: 

Fözzünk fel 1 liter vizet a leveskockákkal és rakjuk félre. Olvasszuk meg a vajat egy leveses fazékban. Leves készítéséhez a minőségi Peugeot fazekat ajánljuk! A lisztet enyhén pirítsuk meg az olvasztott vajjal összekeverve, ezután adjuk hozzá a kockára vágott sajtokat, és ízlés szerint fűszerezzük. Öntsük fel az alaplével, és ha a sajtok elolvadtak, botmixerrel dolgozzuk össze addig, amíg egy homogén masszát nem kapunk. A masszához adjuk hozzá a tejszínt, főzzük egy pár percig. Kész is!

Apró tipp:

Tegyünk a levesbe pirított kenyérkockákat, ezáltal még laktatóbb és ízletesebb lesz az ebéd!

 

Megjött a kedved, a receptek kipróbálásához? El szeretnéd készíteni a vasárnapi családi ebédre? Rendeld meg a hozzávalókat a Príma Online-on és nem lesz más dolgod, mint megvárni a futárt, akinek fizethetsz kártyával, készpénzzel és Erzsébet utalvánnyal is.

Ne feledd!  Hűségpontok gyűjtésével még a főzéshez szükséges edényeket is beszerezheted rendkívül kedvezményes áron.  További részletek itt!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva