Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Most minél többször vásárolsz, annál inkább megéri!
2018-10-24
Azt, hogy mennyivel kényelmesebb az online vásárlás, már sokszor elmondtuk neked. Most egy olyan lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmed, amellyel nemcsak a bevásárlás lesz kényelmesebb, de még spórolhatsz is közben.

Online vásárlás? Nincs kényelmesebb!

Vásároltál már online a Prímánál? Ha igen, akkor tudod, milyen príma érzés, hogy órákig tartó válogatás, hosszú sorban állás és fárasztó cipekedés helyett pár perc alatt megtalálod, amit szeretnél, pár kattintással fizethetsz, és a futárunk házhoz szállítja a megrendelt árut. Mennyi időt és fáradságot lehet megspórolni, igaz? Most itt a lehetőség, hogy ezen felül az online vásárlással még pénzt is megtakaríthass.

Ha még nem rendeltél tőlünk online, akkor itt a legjobb lehetőség, hogy megtedd. Próbáld ki, nem bánod meg!

Minél többször vásárolsz, annál nagyobb kedvezmény jár!

Az Online Príma webshop és az MKB Plaza együttműködésének köszönhetően egyre többet spórolhatsz meg vásárlásaid során. Legyél tagja az MKB Plazának, és

  • első vásárlásodból 3000 Ft kedvezményt adunk,
  • a másodikból már 4000 Ft kedvezmány jár,
  • a harmadik esetén pedig 5000 Ft-tal kevesebbet fizethetsz.

Jól hangzik, nem? Mit kell ehhez tenned? Olvass tovább, és kiderül!

Csatlakozz az MKB Plazához!

Az MKB Plaza az MKB Pénzügyi Csoport ügyfelei számára létrehozott kedvezményprogram. A programban részt vevő szolgáltatók kedvezményes kuponajánlatokkal és meglepetésekkel várják a tagokat divat, egészség, játék, utazás, lakberendezés, olvasnivaló, szépségápolás és még jó néhány kategóriában. 90 napig, kötöttségek nélkül te is kipróbálhatod az MKB Plaza előnyeit. Csak kattints a következő linkre, töltsd ki a rövid regisztrációt, és máris élhetsz pár ajánlattal, pl. az OnlinePríma kedvezményeivel.

Még nem regisztráltál az a Príma online webshopjában? Tedd meg, és máris indulhat a kedvezményes bevásárlás. Ha már van érvényes regisztrációd, indulhat a válogatás!

 

Első vásárlás: 3000 Ft kedvezmény*

A kedvezményed érvényesítéséhez fizetéskor használd az MKB Plaza Príma ajánlatának oldalán található kódot! Figyelj arra, hogy az ajánlat minimum 15 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.

 

Második vásárlás: 4000 Ft kedvezmény*

Az első kiszállítás után még nagyobb kedvezmény jár 15 000 Ft feletti vásárlásnál. Az új kupont a Príma küldi el neked az első kiszállítás után.

Harmadik vásárlás: 5000 Ft kedvezmény*

Amennyiben újra vásárolsz 15 000 Ft felett, már 5000 Ft-tal kevesebbet fizetsz. Az új kupont pedig szintén e-mailben juttatjuk el neked.

 

Ugye, hogy megéri? Kedvezményes vásárlásra fel!

 

*A kedvezményre jogosító kuponokat csak egy-egy alkalommal válthatod be 2018. december 31-ig.

 

 

 

 

 

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva