Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Megjelent őszi Borkatalógusunk!
2018-11-19
Hazai kereskedőként kiemelt szerepünk van abban, hogy a fogyasztók megismerhessék, valamint kedvező áron megvásárolhassák az aktuális magyar borkínálat legjavát.

 

Hogyan született meg az őszi borkatalógusunk?

A 2018-as Borversenyen mind a 22 borvidék képviseltette magát, 112 pincészettel és 830 borral, melyek közül a legjobb tételek kerültek ki mind a kínálatunkba, mind a katalógusunkba. Mindezt Vincze Árpád, a CBA főborásza válogatott össze nagy odafigyeléssel.

Boraink mellett többek között pezsgő- és pálinkakínálatunk egy része is megtalálható, így mindenki kedve szerint válogathat, hogy milyen hazai gyöngyszemet kóstolna meg. Nem csak a korábbi évjáratú borok kaptak helyet a katalógus lapjain, hanem a 2018-as újborok is bekerültek a kínálatunkba, hiszen borászaink idén is kimagaslót alkottak.

„Aki figyelmesen böngészi ezt a kiadványt, több figyelemre méltó új pincészettel találkozhat. Őket az első PRÍMA országos borversenyünkön fedeztük fel, ahol közel kilencszáz kiváló bor között értek el kimagasló eredményeket. Reméljük, hogy kiváló borászaink szakmai ítélete találkozni fog a kedves vásárlóink ízlésével és ezzel a feltörekvő borászatok számára új lehetőségek teremtődnek.”

-Vincze Árpád

Ha kíváncsi a borok legnagyobbjaira, hogy mely bort milyen ételhez ajánljuk, ha megkóstolná az itthoni borászok legújabb alkotásait, vagy egyszerűen csak tudni szeretné milyen bor illik a vacsorához, lapozza át a weboldalunkról letölthető, vagy boltjainkban ingyenesen beszerezhető katalógusunkat és tudjon meg mindent a Príma kiemelt borkínálatáról!*

*A katalógusban feltüntetett kedevzményes árak 2018.11.19 -2019.01.31. között érvényesek a [megjelölt Príma üzletekben] és a webáruházban.

 

 

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva