Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Príma.hu webáruház mobilon is!
2018-11-23 09:59:08
Felejtse el a cipekedést, levesszük a válláról a bevásárlás terhét! Alkalmazásunk segítségével kényelmesen válogathat akár útközben is több ezer termékünk és csomagajánlataink közül, így jelentősen lerövidítheti bevásárlásait.
Töltse le IOS-re
Töltse le Androidra

De miért is érdemes használni az applikációt? A következő pontokban kényelmi szolgáltatásainkat mutatjuk be:

 

1. Bevásárlólista

Hozzon létre könnyedén egyedi bevásárlólistákat és válogassa össze kedvenceit, akár kifejezett alkalmakra, vagy csak a hétköznapokra. A bevásárlólista segítségével csupán egy gombnyomás segítségével rendelhet meg mindent, amire szüksége van.

 

2. Vonalkód olvasó

A vonalkód olvasó segítségével applikációnk könnyedén felismeri kedvenc termékeit, így keresgélés helyett a terméket csupán egy gombnyomással a kosárba helyezheti.

TIPP: mielőtt kidobná az éppen elfogyó termék dobozát, olvassa le vele a csomagoláson található vonalkódot és máris a bevásárlólistára, vagy kosarába teheti az épp elfogyó terméket.”

 

3. Vásárlásaim

A vásárlásaim oldalon megtalálhatja korábbi rendeléseit, és akár újból megvásárolhatja azokat, vagy amennyiben még módosítható a megrendelés, kiszállítás előtt módosíthatja azt, azokat.

 

4. Több szállítási és kiszállítási cím

Könnyedén válogathat több szállítási és kiszállítási cím közül, vagy viheti fel azokat.

 

5. Mobilon leadott rendelések szinkronizálása

A mobilon leadott rendeléseit és adatait a weboldalunkon belépve is megtekintheti, illetve ugyanez igaz fordítva is.

 

6. Exkluzív akciók

Válogasson kedvére akciós termékeink, csomagajánlataink, vagy Príma áras termékeink közül, melyek hetente megújuló kínálattal várják applikációnk felületén is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, már nincs is más hátra, mint a rendelés. Kövesse lépésről lépésre az alábbi pontjainkat, hogy Ön is profin, néhány pillanat alatt intézhesse el a bevásárlást:

Az alkalmazásban való vásárlás csak bejelentkezve lehetséges, ezért nulladik lépésként, be kell jelentkeznie (weboldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat).

1.) Válogasson termékeket a kategóriákon vagy a keresőn keresztül, és állítsa össze kosarát
2.) Tekintse meg akciós ajánlatainkat vagy csomagajánlatainkat
3.) Kattintson a felül jobb oldalon található bevásárlókosárra (melyben egy kis szám jelöli, hogy hány termék van a kosarában)
4.) Ha további termékeket szeretne a kosarába tenni, érintse meg a vissza nyilat, ha rendben van a kosara, a lenti zöld hátterű "tovább" feliratot
5.) Adja meg a szállítási címet, vagy válasszon a korábbiak közül, majd érintse meg a lenti "tovább" feliratot
6.) Válasszon a rendelkezésre álló kiszállítási időpontok közül majd érintse meg a lenti "tovább" feliratot
7.) Válassza ki a fizetési módot (készpénzes, kártyás), majd érintse meg a lenti "tovább" feliratot
8.) Válasszon számlázási címet, ha volt korábbi vásárlása, vagy adjon hozzá újat, majd érintse meg a lenti "tovább" feliratot

Megrendelését gondosan összekészítve, kollégáink a megadott idősávban szállítják ki a megrendelt termékeket, melyeket készpénzzel és bankkártyával fizethet ki az átvétel időpontjában, de elfogadunk étkezési Erzsébet-utalvány, ajándék Erzsébet-utalvány, étkezési CBA-utalvány, vásárlási CBA-utalvány és Multipont törzsvásárlói kártyát is.

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva