Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Szerelmes scrabble
2019-02-13 10:42:19
Lepjük meg szerelmünket Valentin-nap alkalmából ezzel az egyedi és figyelmes, kézzel készített ajándékkal: a Scrabble játék mintájára ajándékozzunk szerelmes üzenettel ellátott dekorációt! Ez a szupergyors DIY projekt tökéletes arra is, hogy elhasználjuk a jó ideje rakosgatott fa- vagy deszkamaradékokat.

Első lépés — a fatáblák előkészítése

Készítsük elő a maradék fát, és gondoljuk ki, hogy milyen szóval ajándékozzuk meg a kedvesünket. Attól függően, hogy hány betűs szót szeretnénk készíteni, dupla annyi kis falapra lesz szükségünk. Két derékszögű vonalzó segítségével mérjük fel és fűrészeljük le a lapokat. (Tipp: ha vastagabb fadeszkát használunk, elég lesz minden szónak egy tábla és a második lépés kihagyható)

 

Második lépés — ragasztás és rögzítés

Miután kivágtuk a facsempéket, kettessével ragasszuk össze őket faragasztóval, hogy masszívabb, vastagabb, egyúttal stabilabb legyen a dekorációnk. Fontos, hogy ragasztás után két szorítóval két irányból rögzítsük a lapokat. (Tipp: a LOVE szóhoz 8 db 2x15x15 cm-es facsempét vágtunk ki, s kettessével ragasztottuk őket össze.)

 

Harmadik lépés — csiszolás

Ha letelt a ragasztó száradási ideje, a Príma BLACK+DECKER promóciójában kapható BLACK+DECKER rezgőcsiszolóval varázsoljuk simává az egyenetlen széleket, végül a facsempék felületét is. (Tipp: kezdésnek 80-as csiszolóval menjünk rá a felületre, majd a finomabb, 120-assal zárjuk a folyamatot.)

 

Negyedik lépés — rajzolás és festés

Nyomtassuk ki megfelelő méretben szavunk betűit és a Scrabble játékban a betűhöz tartozó számokat. Vonalzó és ceruza segítségével rajzoljuk fel a megfelelő betűket és számokat a fára. A betűk és számok széleit bátran, jó erősen véssük bele a ceruzával a fába, így könnyebb lesz a festés, nem fogunk “kimenni a sorból”. (Tipp: Az Arial betűtípus remek választás, ugyanis egyszerű, jól olvasható, és a teljes betűkészletet tartalmazza.)

 

Ötödik lépés — a dekoráció elhelyezése

Utolsó lépésként fújjuk le két rétegben lakkspray-vel, majd állítsuk be a cserép és a könyvek elé és fölé, hogy könnyen összeolvasható legyen a meglepetésünk.

 

Forrás: www.blackanddecker.com

 

Gyűjtse a hűségpontokat és szerezze meg akár 69 %-os kedvezménnyel a praktikus BLACK+DECKER proffesszionális szerszámokat és gépeket, és készítsen Őn is egyedi ajándékot kedvesének.

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva