Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Boroztunk
2019-03-14 17:35:26
…avagy milyen borok kerülnek a Príma polcaira?

Hazai kereskedőláncként hisszük, hogy fontos szerepünk van abban, hogy vásárlóink számára megismerhető és elérhető legyen a hazai borászok kínálatának legjava. Ezt a missziónkat tartottuk szem előtt akkor is, amikor március 13-án immár a második alkalommal rendeztük meg a Príma égisze alatt az üzletcsoportunk több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező borválasztóját, a II. Príma Borversenyt.

A verseny összesen 106 hazai borászat 827 bora mérettette meg magát a szigorú szakmai zsűrink, többek között főborászunk, Vincze Árpád előtt. A meghívott borszakértők a vaktesztek során egy százpontos rendszerben értékelték a nevezett tételek érzékszervi érdemeit.

Amiért különlegesen büszkék vagyunk a rendezvényünkre az az egyedülállósága. Míg a hasonló megmérettetések többségére a termelők egyszeri tételekkel készülnek, nálunk kifejezetten a kereskedelmi célra készült borokkal nevezhettek a borászok. Emellett a mezőnyt még izgalmasabbá teszi, hogy a nagy múltú, maguknak már nevet szerzett borászatok mellett kisebb pincészetek borai is felkerültek a nevezési listára, akiknek így – a vakkóstoló jellegéből kifolyólag – épp ugyanannyi esélyük van a polcainkra kerülni egy-egy jól sikerült tétellel, mint ismertebb társaiknak.

Már csak az van hátra, hogy az értékelő lapokat összesítve kiderüljön, idén milyen borkínálattal tudjuk elkápráztatni vevőinket. Erre nagyjából egy hónapot kell még várni; ezalatt nemcsak az összesítésnek érünk a végére, de az eredmények tükrében elkészül az idei prospektus is, valamint az első beszerzéseken is túl leszünk. Annyit azonban már most elárulhatunk, hogy a tavalyi különösen jó évjárat lett, így csupa minőségi nedű kerül majd a polcainkra, amikkel öröm lesz koccintani.

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva