Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Faliórával búcsúzunk az óraátállítástól
2019-03-26 15:08:41
Itt az ideje kipróbálni az új BLACK+DECKER kéziszerszámokat! Vajon lehet-e jobb apropót találni erre az utolsó óraátállításnál? Keressünk egy raklapot, szerezzünk egy óraszerkezetet, elő a szerszámokkal, és barkácsolásra fel!

1. Alapanyagok

Ehhez a projekthez szükségünk lesz…

2. Az alap összerakása

Először is szétszedjük a raklapunkat. Óvatosan, mert a kiálló szálkák megszúrhatnak! A darabokra szedett raklapunk léceit (kettő kivételével) szorosan egymás mellé rakjuk, majd a maradék két lécünket átlósan ráhelyezzük a többire. A BLACK+DECKER csavarozóval rögzítjük a léceket egymáshoz.

3. Az óralap elkészítése

A BLACK+DECKER centinkkel kimérjük az összeszerelt lécekből kapott négyzet közepét, és beleverjük a szöget. A spárga egyik végét rácsomózzuk a szögre, a másik végét a filctollunkra, így egy szabályos kört rajzolhatunk. A kört dekopírral körbe vágjuk, a szög helyére lyukat készítünk az óraszerkezetnek a BLACK+DECKER csavarozóval, majd az egész felületet simává varázsoljuk a BLACK+DECKER rezgőcsiszolónkkal.

4. Az óralap dekorálása

A festékkel kezeljük az óralapot (ez nemcsak színt, de tartósságot is ad a fának), majd amikor a festék megszáradt, ízlés szerint dekoráljuk. A példaként használt számjegyek házszámok, ezek csavarokkal kerültek rögzítésre, de lehet rajzolni, ragasztani is elemeket az óralapra.

5. Az idő beállítása

Ahhoz, hogy új óránkon beállíthassuk az időt, már csak egy dolgot kell tennünk: szereljük bele az óraszerkezetet!

+1. Az utolsó simítás

Legutolsó lépésként keressünk egy helyet az új óránknak a lakásban, ahol kellően szem előtt van ahhoz, hogy a vendégeink is minden látogatáskor megcsodálhassák!

 

Kedvet kapott hozzá? Gyűjtse Ön is a Príma hűségpontokat és szerezze be a szükséges BLACK+DECKER kézi szerszámokat akár 69% kedvezménnyel!

Forrás: www.blackanddecker.com

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva