Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Éljenek az időmilliomosok!
2019-03-29 15:51:56
Jusson idő mindenre! Kirándulás, főzőtanfolyam és kutyaiskola? Mindenki időmilliomos szeretne lenni – mi pedig most megmutatjuk, hogyan lehetséges!

Sokan vágyakoznak több időre: milyen jó lenne többet olvasni, kirándulni a természetben, játszani a gyerekekkel, színházba járni, nyelvet tanulni, kutyaiskolába vinni a négylábút, többet sportolni…  Megmutatjuk, mennyi időt spórolhatunk az online vásárlással, és azt is, hogy mire fordíthatjuk ezt!

Leteszteltük: fizikai és online bevásárlás!

Egy négytagú család számára történő, egy hétre szóló nagybevásárlás átlagosan két órát vesz igénybe. Otthon megírjuk a bevásárlólistát, eljutunk az üzletbe, ott körbejárunk a zöldség-gyümölcs osztályon, a húspultnál, a tejtermékeknél, a pékáruknál, válogatunk, sorbaállunk, fizetünk, hazacipeljük a kosarakat és zacskókat, majd otthon mindent a helyére pakolunk. Osztottunk-szoroztunk: a heti bevásárlások mellé jönnek a nagyobb, ünnepek előtti bevásárlások, melyekre összesen 10 órát számolhatunk, tehát éves szinten kb. 114 órát töltünk bevásárlással.

Az Online Prímán 15 perc alatt rendeltük meg a bevásárlólistán szereplő tételeket, majd amikor az előre egyeztetett idősávban megérkezett a futár, további 15 percünkbe került elpakolni a rendelt árut, ami egy évre vetítve (az ünnepi extra rendeléseket is hozzákalkulálva) 28-30 órát jelent, arról nem beszélve, hogy ha elmentjük a bevásárlólistánkat, ez az idő tovább rövidülhet. Éves szinten tehát kb. 90 órát spórolhatunk, ha bevezetjük életünkbe az online vásárlást!

 

Használjuk ki okosan és tudatosan a megspórolt időt!

Heti másfél órányi felszabadult idő könnyen “kifolyik” a kezünkből, ha nem vagyunk elég tudatosak, és nem ragaszkodunk az online vásárlás által nyert idő okos eltöltéséhez. Legyünk következetesek, és döntsük el, mire vágyunk leginkább, mi jut eszünkbe legtöbbször, amit szívesen csinálnánk, de nincs rá időnk.

Heti 90 (vagy 2x45) percben tanulhatunk nyelvet, olvashatunk, sportolhatunk, kirándulhatunk a családdal. Tömbösíthetjük is, és elmehetünk kéthetente színházba vagy moziba, melyekre a 3 óra reális időkeret. A lényeg, hogy bármit választunk is, ahhoz ragaszkodjunk! Tűzzünk ki minden hétre egy fix időpontot, ha van rá lehetőségünk, vásároljunk bérletet az adott tevékenységhez, de minimálisan is írjuk be a naptárunkba, s helyezzük ki a hűtőre is a post-itet, ami a család vagy a lakótársak számára is egyértelművé teszi, hogy az adott időszakban mivel fogjunk tölteni az időnket.

 

Próba, szerencse!

Szkeptikusság és bizalmatlanság? Felesleges. Ha még nem tettük, ideje, hogy teszteljük az Online Prímát, ahol amellett, hogy leveszik vállunkról a terheket, új vásárlóként még extra kedvezményt is kapunk! Takarítsunk meg időt és pénzt, és már az első héten próbáljuk ki, hogy a megspórolt időt egy nagyon vágyott tevékenységre fordítjuk.

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva