Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Egy emlékezetes anyák napja
2019-05-02 15:42:32
A tökéletes ajándékot keresi, mellyel méltó módon köszöntheti édesanyját? Bármit is választ, ha az személyes és szívhez szóló, egészen biztosan nyert ügye van!

Emlékszik, még a habos kakaó illatára, és a friss, vajas-lekváros fonott kalács ízére, amin annyi lekvár volt, hogy lefolyt a tányérra? A vidám reggeli után a nagy kirándulásra, ahol együtt számolták, hogy hány májusi cserebogarat láttak, de mindig eltévesztették, hiszen még nem is tudott igazán számolni? A kirándulás közben elfogyasztott sonkás szendvicsek és zamatos gyümölcsök ízére, melyet piknikkosárban vittek magukkal?

 

A GYERMEKKOR ÉDES EMLÉKEI 

Mindannyiunk számára kellemes emlékek ezek! Szülei, édesanyja ugyanúgy mosolyog ezeket az emlékeket felidézve, mint ahogyan Ön teszi ezt most. Bár az idő kerekét visszafordítani nem lehet, újra átélheti gyermekkori élményeit, sőt, óriási örömet okozhat édesanyjának és családjának, ha visszanyúl az emlékekhez és újjáéleszti őket!

Minden anyuka örül annak, ha legalább egy napra leveszik az “étkeztetés” és a programok, valamint a logisztika terhét a válláról. Az Ön édesanyja is el lesz ragadtatva, ha egy reggeltől estig tartó kirándulásra invitálja: úgy, hogy neki sajátmagán és a túracipőjén kívül semmivel ne kelljen készülnie, semmit ne kelljen előkészítenie, kitalálnia, cipelnie.

 

REGGELI TERÜLJ-TERÜLJ, ASZTALKÁM!

Ha már nem otthon lakik, érkezzen korán édesanyjához, és készítse el számára kedvenc reggelijét ahogyan ő is tette, mikor Ön gyermek volt! Forró tea vagy habos cappucino, friss narancslé, bundás kenyér vagy épp omlett? Az ön anyukája mit szeret igazán?

 

IRÁNY A SZABADBA!

A közösen elköltött reggeli után ne hagyja édesanyját, hogy mosogatni kezdjen — Ön se tegye, a mosatlan megvárja! Húzzanak túracipőt és már indulhatnak is a kedvenc gyerekkori kiránduló helyére! Figyeljen rá, hogy édesanyja már nem huszonéves, olyan távot és nehézségű terepet válasszon, ami nem túl megerőltető számára. Csomagoljon elegendő mennyiségű ételt és italt mindkettőjüknek — vagy ha a család együtt mozdul ki, akkor az egész családnak való mennyiséget! Házi bodza- vagy illatos málnaszörp? Anyu a legfinomabbat érdemli! Friss gyümölcsök megmosva, esetleg felszeletelve (kis dobozban), gyermekkorát idéző sonkás szendvics puha kifliből, paprikával, és hogy a desszert se maradjon ki: süsse meg előre édesanyja kedvenc sütijét, csak arra figyeljen, hogy meg ne olvadjon!

 

KORAESTI KIKAPCSOLÓDÁS 

A kirándulás után egy-két órára pihenjenek le, masszírozza meg édesanyja fáradt kezeit kókuszolajos krémmel, olvasson fel neki kedvenc újságából, vagy novelláskötetéből! Amint jelzi a pocak, hogy ideje ismét enni, látogassanak meg egy közeli éttermet! Nem az a fontos, hogy mennyire drága, sokkal inkább az, hogy valódi, közös élmény legyen minden pillanata! Ha édesanyja egyébként nem szokott étterembe járni, el lesz ragadtatva ettől a nem hétköznapi kényeztetéstől. Kiváló választás, ha olyan helyre viszi anyukáját (vagy az egész családot), ahová gyermekkori emlékek kötik. Idézze fel az időszakot, meséljen a vacsora alatt édesanyjának az élményeiről, a közös programok emlékeiről, és hagyja, hogy anyukája is elmesélhesse, hogy ő hogyan élte meg ezeket tíz, húsz vagy akár harminc évvel ezelőtt. Igazán bensőséges beszélgetés alakulhat ki!

 

JÖHET AZ ESTI PIHENÉS!

Egy üveg finom bor és egy kis sajt, pogácsa vagy kedvenc magvai társaságában zárják az estét! Válasszon bort édesanyja ízlése szerint! Legyen akár könnyed rosé, száraz fehér, vagy egy testes vörösbor, az Online Príma kínálatában biztosan megtalálja az alkalomhoz illő nedűt! A Borkalandok számos meglepetéssel várja, a Borlexikonból a fogyasztás és borkóstolás minden csínját-bínját megtudhatja, és ha még ez sem lenne elég, most kettő palack bor vásárlásával kétszemélyes hétvégi kikapcsolódást nyerhet borkóstolóval, vagy a fődíjat, egy exkluzív borválogatást! Vásároljon online, töltse szabadidejét édesanyjával, családjával, és bízza ránk a cipekedés terhét! Tudta? Első online vásárlásakor extra kedvezményt biztosítunk!

 

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva