Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Fókuszban a magyar borok!
2019-05-17 13:58:45
A Príma borkínálatában mindig is jelen voltak a legjobb hazai pincészetek nedűi. A kiváló magyar borok évről évre egyre nagyobb szerepet kapnak az üzletlánc életében, így ez a tavasz is eseménydúsan telt — már ami a Prímát és a borokat illeti.

Megjelent a Príma Borkatalógus

A tavaszi, II. Príma Borversenyen 800 bor versengett, hogy bekerülhessen a Príma borválasztékába. A szakmai zsűri döntése alapján végül a legjobbakból állt össze az új Borkatalógus— a katalógus borai természetesen felkerülnek a Príma Vinotékák polcaira is. Mint minden évben, most is rövid ajánlóval láttuk el az italokat, hogy biztosan ízlésünknek és az alkalomnak megfelelőt választhassuk. Ingyenes kiadványunk beszerezhető az üzletekben, de online is átlapozhatjuk, egy finom pohár bor mellett.

 

Borkalandozzunk!

Szívügyünk a hazai borok és borászatok népszerűsítése. Borkalandok sorozatunkban az év során hónapról hónapra bemutatunk egy kiemelt, hazai borrégiót és borászatot. Ismerjük meg a borvidékek jellemzőit, kóstoljuk meg egy-egy jeles pincészet kiemelkedő alkotásait! A Borkalandok emellett meglepetést is tartogat: a hónap borai közül két palack vásárlása után, a blokkon lévő az AP-kódot feltöltve havonta egy kétszemélyes borhétvégét lehet nyerni, vagy akár a fődíjat: a 38 palackból álló borválogatást!

 

Játszva tanulni…

A borok és a borkészítés mindig izgalmas téma, ráadásul hasznos is megtanulni, hogy melyik ételhez, melyik ízhez milyen bortípus passzol? A Príma Borlexikonban kiemelkedő borászok adják át tudásukat, a szőlőtermesztéstől kezdve, a kóstoláson át, egészen az otthoni tárolásig.

 

Borválasztás, borvásárlás, bevásárlás…

Miután áttanulmányoztuk a Borkatalógust, megismertük a havi kiemelt pincészet borait, a lexikonból megtudtuk, hogy milyen alkalomra mi a legjobb választás, eljött a vásárlás ideje!
Készítsünk listát: válasszunk néhány palackkal kedvenceinkből, vagy próbáljunk ki néhány új pincészetet, típust, ízt is, és persze ne feledkezzünk meg a borok mellé felszolgált ételekről, valamint alkoholmentes italokról sem! Spóroljunk időt és energiát, adjuk le rendelésünket az Online Prímán! A cipekedéssel sem kell bajlódni, hiszen a csomagokat a küszöbig szállítják, ráadásul az első online rendelés esetén extra kedvezmény jár!

 

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva