Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Áció-káció… Így pihenj többet a nyáron!
2019-06-24 15:48:21
Tengerparti kiruccanásra készülünk, alig várjuk a napot, hogy gondtalanul napozhassunk és lubickolhassunk kedvenc strandunkon?

Nincs is jobb mód a feltöltődésre, mint egy kis úszás, napfürdőzés és olvasás, miközben kedvenc italunkat kortyoljuk vagy ételünket falatozzuk. Készüljünk együtt a strandszezonra: összeállításunkkal segítünk ráhangolódni és bevásárolni a nyaralásra.

Mit rejt a hűtőtáska?

Mit rejt a hűtőtáska?

Akár egyedül, akár kedvesünkkel vagy családunkkal célozzuk meg a vízpartot, hűtőtáskát mindenképp vigyünk magunkkal! Csomagoljunk fejenként legalább egy liter alkoholmentes, hűtött innivalót (szénsavmentes ásványvizet, rostos üdítőt) és előkészített, friss gyümölcsöket. Néhány ötlet, melyeket hűtés nélkül is táskánkba tehet: müzli szeletek, szalámis szendvics, péksütemények, aszalványok és olajos magvak. Az Online Prímában mindent beszerezhetünk, amire szükségünk van!

Aktív vízparti pihenés

Aktív vízparti pihenés

Ha vízparti nyaralás, akkor úszás, vízibiciklizés, csúszdázás vagy strandröplabda? Ajánlunk néhány trendibb programot. Próbáljuk ki a SUP-ot, az aquarobicot, wakeboardozzunk vagy snorkelezzünk! Remek móka lesz — a család apraja és nagyja is élvezni fogja az új programokat.

Fő a fényvédelem!

A csapból is a fényvédelem fontossága folyik, sokan mégsem tulajdonítanak kellő figyelmet a témának. Fontos, hogy bőrtípusunknak megfelelő fényvédő termékeket válasszunk, a gyerekeknek általánosságban 30-50 faktoros krémet javaslunk. A leggyakrabban és legkönnyebben leégő testrészeket (orr, orca, vállak, dekoltázs, hát felső része, combok, vádlik) kezeljük kiemelt figyelemmel. A hajunkban ugyanúgy kárt tehet a napsugárzás, védjük azt is megfelelő termékekkel. Ha pedig bekövetkezett a baj és leégtünk, használjunk hűsítő, nyugtató hatású krémeket és fogyasszunk a szokásosnál is több vizet vagy ásványvizet.

Stílusos és praktikus kiegészítők!

Ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, harmonizáljon színben és stílusban fürdőruhánk, strandruhánk, strandpapucsunk és a strandtáskánk, de még a strandtörölközőnk is! A szín azonban nem minden! Viseletünk legyen kényelmes, törölközőnk pedig kellően puha! Csomagoljunk belőle többet is: egyet ráfeküdni, egyet a strand utáni zuhanyzáshoz, egy kisebbet pedig a napközbeni, rendszeres kéztörléshez. Szerezzünk be a kiváló minőségű Billerbeck törölközőket, melyeket most a Príma promóciójában akár 62% kedvezménnyel is megvásárolhatunk! Az akció részletei itt olvashatóak.

Billerbeck törölközők a Prímában

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva