Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Megnyílt a 121. Príma áruház
2022-04-11 10:59:57
Szegeden, a Cédrus Liget lakóparkban nyílt meg helyileg a 3., a megyében a 4., országosan a 121. Príma áruház. A komplexumban cukrászda, étterem, valamint fitnesz központ is található.

„Ez nem egy egyszerű áruházavató. A Cédrus-projekt ennél sokkal több. Hatszáz új lakás is egy 21. századi, korszerű lakóparkban, ahol megvalósult egy geotermikus program, amelynek segítségével nemcsak a hatszáz új otthont, hanem a környező épületek egy részét is fűteni tudjuk az ezerötszáz méter mélyre fúrt geotermikus kutak segítségével, károsanyag kibocsájtás nélkül – mondta a lakóparkot építtető és üzemeltető Cédrusliget Kft. ügyvezető igazgatója, Lekeny Márk a megnyitón, aki a CBA üzletlánc ékkövének nevezte az új áruházat.”

Az áruház külön érdekessége, hogy a város által helyileg védett 380 épület egyikében kapott helyet, amit az építésügyi szabályoknak megfelelően újítottak fel, megőrizve így a történelem és régmúlt emlékeit, értékeit.  Ez az első ilyen épületfelújítás Szegeden – emelte ki Kis Attila, a Hansa-Kontakt Kft. ügyvezető igazgatója.

Fodor Attila, a CBA Kft. kommunikációs igazgatója elmondta, a 850 négyzetméteres áruházban az élelmiszerek és apróbb iparcikkek, vegyiáruk mellett kényelmi termékekkel és széles zöldség-gyümölcs kínálattal várják a vásárlókat.

 

(Forrás: szeged.hu)

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva