Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
3 smoothie recept, amit imádni fogsz
2017-06-01 09:53:19
Téged is elkapott a smoothie-mánia? Teljesen megértjük! A smoothie titka, hogy egyszerűen és gyorsan készíthetjük el, minimális alapanyagból, és nem kell hozzá más, csak egy turmix- vagy smoothie gép. Előkészületek sem kellenek: mindent beledobunk, megnyomjuk a gombot, és kész is! Persze az nem mindegy, mit is dobunk bele a műszerbe és milyen ízt milyen ízzel kombinálunk. Néha eszünkbe sem jut, hogy mi minden is kerülhet bele abba a masinába! Eláruljuk: több minden, mint gondolnánk. Nem muszáj, hogy a smoothie csak egyszerűen gyümölcsökből álljon. Egy kis gyümölcslé, mogyoróvaj, kávé, fagylalt vagy akár méz máris izgalmasabbá tehetik a hűsítő édességet. Ezzel a három recepttel meg is mutatjuk hogyan!

Mivel az elkészítés minden esetben abból áll, hogy a hozzávalókat össze kell turmixolnunk egymással, ezúttal inkább arra koncentrálunk, hogy mire ügyeljünk készítés közben.

Nagyon-nagyon édes álom

Készülj fel, mert ez zseniális lesz!

Hozzávalók:

- 1 db banán

- 2 ek mogyoróvaj

- 2 ek kakaó

- 1/2 csésze tej

- 2 ek méz

- 1 gombóc vanília fagylalt

Mire figyeljünk?

A fagylaltot ne kőkeménnyé fagyva tegyük a smoothie-ba. Ha a fagylalt besűríti a smoothie-t, azt a tej mennyiségén változtatva nyugodtan hígíthatjuk. Ha csokoládés mogyoróvajat vásárolunk, nem kell mindenképpen a kakaót is a smoothie-ba tenni.

 

Kávés banános ébresztő

Miért kéne mindenképpen megelégednünk azzal, hogy egyszerű kávét igyunk reggel?

Hozzávalók:

- 1 db banán

- 1 csésze hideg kávé édesítve

- Kókuszreszelék

- 1 csésze kókusztej vagy mandulatej

Mire figyeljünk?

A kávéba való cukrot vagy édesítőt ne külön rakjuk a gépbe, az már legyen feloldódva a kávéban, ami semmiképpen se legyen már meleg: ha sietünk, langyos még lehet, hiszen a kókusztej vagy mandulatej lehűtheti, ha kellően hideg. A kókuszreszelékkel bánjunk óvatosan! Ha túl sokat használunk belőle, furcsává teheti a smoothie állagát!

 

Mandulás erdei gyümölcsös smoothie

Mandula a smoothie-ba? Tökéletes lesz!

Hozzávalók:

- 1 csésze fagyasztott erdei gyümölcs keverék

- 1 db banán

- 1/2 csésze mandulatej

- 1 csésze víz

Mire figyeljünk?

Az erdei gyümölcskeveréket fel lehet cserélni más gyümölcsökre, például áfonyára, ám a mandulatej nem cserélhető le egyszerű tejre. A vízzel bánjuk óvatosan, ne hígítsa fel túlságosan a smoothie-t. Ha nem látjuk szükségét, nem kell mindenképpen beletenni.

Miután a smoothie-k valósággal itatják magukat, jobb, ha nem csak egy elkészítésére készülünk fel! Ám nem kell megijedni attól, hogy cipeljük a banánt, az almát, a fagyasztott mangót és a mandulatejet. Rendelj a Príma online áruházából, és az egész smoothie-csomagot házhoz hozzák! Ha pedig már felkészülsz smoothie-ból… akkor már megejtheted az egész heti nagybevásárlást is. Ki akar mégis sorban állni, mikor otthon pihenve is lehet vásárolni?

Ne felejtsük el, hogy a recepteket mi magunk is kombinálhatjuk új vagy más ízekkel és hozzávalókkal. Egy kis kísérletezéssel könnyen lehet saját titkos smoothie-receptünk, amiért minden ismerősünk könyörögni fog!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva