Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Extrém vásárlási rekordok, amiktől leesik az állad!
2017-07-24
Leugrani a boltba – mit leugrani, ki se mozdulva a házból online megrendelni – teljesen természetes dolog. Hinnénk, hogy még ebből az egyszerű tevékenységből is lehet furcsa rekordokat felállítani? Nézzük!

A legnagyobb bevásárlótáska

Bizony, gyakran előfordul, hogy többet rakunk a kosarunkba, mint amennyi a táskánkba belefér. Aztán jobb esetben vehetünk új szatyrokat az otthon maradt kétmillió másik mellé, rosszabb esetben egyensúlyozhatjuk a nagybevásárlást a kezünkben. De mégis mekkora táska kell ahhoz, hogy kikerülhessük ezt az állandó problémát? Nos, egy 22,5 méter hosszú, 15,4 méter széles, 3,36 méter mély bevásárlószatyorral felfegyverkezve biztosan haza tudunk cipelni mindent, amit a kasszához vittünk.

A leggyorsabb pénztáros

Apropó, kassza: ha nem szeretjük a hosszú ideig tartó sorban állást, a brazil származó Rosilda Ferreira-nál biztosan nem kell sokáig várakoznunk. A fiatal hölgy hét éve állította fel a leggyorsabban áthúzott termékek rekordját: 50 terméket 1 perc 53 másodperc alatt szkennelt a pénztárgépbe. Nem semmi!

A leggyorsabb árcímkéző

Nemcsak a kasszázást, az árcímkézést is lehet gyorsan művelni. Mari Mohede Berg legalábbis egy évtizeddel ezelőtt tökélyre fejlesztette a folyamatot: 29 könyvre lőtte rá az árcímkét mindössze egy perc alatt. Első olvasatra talán kissé kevésnek hangzik, de higgyük el, nem olyan egyszerű utána csinálni!

A leghosszabb szatyorlánc

Hogyan hívjuk fel a figyelmet a műanyag táskák környezetszennyező hatására? Egyszerűen: állítsunk fel velük világrekordot! 40,174 darab egymás mellé helyezett szatyorra nagy eséllyel lesz kíváncsi az egész bolygó. Egy ilyen csúcsot sem felállítani, sem megdönteni nem könnyű, de ha adhatunk egy jótanácsot: Black Friday alkalmával érdemes próbálkozni vele.

A legnagyobb bevásárlókocsi

A táskánk mellett a kosár mérete is okozhat gondot néha: elég lesz a kisebb, kézben hordozható változat, vagy dobjunk be egy érmét a gurulós kocsiba? Válasszuk a Frederick Reifsteck által 2012-ben épített, rekordméretű kocsit, ami egészen pontosan 8,23 méter hosszú, 4,57 méter magas, 2,43 méter széles és egy motort is szerelt rá a készítője, hogy könnyebben guruljon.

A legnagyobb online bevétel

Sok, Ázsiából származó szokatlan furcsaságot láthattunk már, ám ők még mindig tudnak nekünk újat mutatni. Az Alibaba névre keresztelt kínai website 57,114,214,058 renminbi bevételt produkált 2014-ben egyetlen nap alatt – pont a szinglik világnapján (az összeg több, mint 9 milliárd dollárnak felel meg). Ezzel az egyedülállók napja a világ egyik legnagyobb shopping napjává is vált.

Nálunk is dönthetsz rekordot!

Miután a Príma online-on nincs limit a vásárlás mértékét illetően, nálunk is dönthetsz rekordokat! Weboldalunkon bármennyi terméket kosaradba rakhatsz, majd már csak kényelmesen kell várnod, hogy megérkezzen az áru. Lehet, hogy a megvásárolt termékekkel kerülsz be a Guinness rekordok könyvébe.

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva