Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Az ember a Príma mögött
2017-10-18
“Emil fiam, a vásárló és a bolt közötti kötelék olyan, mint egy kert. Ha rendszeresen gondozod, erős lesz, egészséges és gyönyörű. De ha elhanyagolod, elhervad és az enyészeté lesz…”

A nevem Emil és én vagyok a Príma boltok megálmodója. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy előlépjek az árnyékból és megmutassam a világnak: egy hétköznapi arc vagyok.

Igen, kicsit több kalandban volt részem a világ körül, mint a legtöbb embernek, de minden titkos barlang, minden elsüllyedt tengeralattjáró, minden kincses térkép a Prímához vezetett. 

Houdini bejárta a világot, hogy a legnagyobbaktól tanulja el az illúzió művészetét. Bruce Wayne egzotikus és veszélyes vidékeken képezte magát ninjatudóssá. Hemingwayt utazásai a történelem egyik legnagyobb írójává tették. Az én utazásaimnak sokkal magasztosabb célja volt: a földteke legjobb boltjaiban dolgozva a legjobb pénztárosoktól, árufeltöltőktől és beszerzőktől tanultam, hogy létrehozzam a tökéletes szupermarketet. 

A Prímába benne van minden tapasztalom és tudásom. Büszke vagyok az eredményre! 

De egy fontos dologról elfeledkeztem a sok munkában. Ahogy a mitikus Shangri-La legnagyobb szupermarketének managere, Shun Kun Rinpocse tanította nekem: 

“Emil fiam, a vásárló és a bolt közötti kötelék olyan, mint egy kert. Ha rendszeresen gondozod, erős lesz, egészséges és gyönyörű. De ha elhanyagolod, elhervad és az enyészeté lesz…” 

Ezért mostantól rendszeresen fogok jelentkezni, hogy jobban megismerjük egymást. Itt az ideje, hogy Önök is részesei legyenek életem legizgalmasabb kalandjának: a Prímának! 

Hogy hogyan lehettnek Önök is részesei a Prímának? Egyszerű! Keressék fel valamelyik üzletünket, vagy vásároljanak be online

Az üzleteinket könnyedén megtalálhatják az üzletkeresőnkkel, az online bevásárláshoz pedig most 2 kedvezménykupont is adok:

 

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva