Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
A legdrágább online vásárlások
2017-11-15
A mai világban az internetes vásárlás a világ legtermészetesebb dolgának számít. Kényelmes, hiszen ki sem kell mozdulni a házból, biztonságos, mert manapság már számtalan biztonsági intézkedés teszi megbízhatóvá a fizetést, és segítségével nemcsak az országból, de a világ bármely pontjáról rendelhetünk. Ez azt is jelenti, hogy az interneten a világon szinte bármit meg lehet venni: beleértve különösebbnél különösebb és ritka dolgokat is, gondolva itt egyaránt egy filmsztár használt zoknijára vagy egy nagyon ritka Super Nintendo-játékra. De vajon mik voltak az internetes vásárlás történelmében a legdrágábban elkelt tételek? Bemutatunk néhányat!

Britney Spears rágógumija – 14 000 dollár

Nem, Britney nem dobott piacra semmiféle általa tervezett rágógumit, ezt konkrétan ő rágta – valóban, miután az énekesnő kiköpte egy torontói koncert után 2004-ben, valaki felkapta és árulni kezdte az eBay-en. El is kelt 14 ezer dollárért, ami körülbelül 3 millió 850 ezer forintnak felel meg!

Huja madár tolla – 10 000 dollár

Ez a toll azért ilyen értékes, mert gazdája, a huja madár 1907-ben kihalt. Ez volt az első madárfaj, ami gyakorlatilag a divat miatt tűnt el a Földről, ugyanis tollait főként kalapok, legyezők és táskák díszítésére használták, de a történelem során többek között már a maori nép törzsfőnökei is előszeretettel viselték. A toll átszámítva körülbelül 2 millió 750 ezer forintért kelt el.

Szendvics – 28 000 dollár

Még egy olyan egyszerű dolog is, mint egy szendvics is csillagászati összegekbe kerülhet. Ez az darab azért kóstált ilyen sokat, mert a grillezés során megjelent rajta szűz Mária képe. 2004-ben körülbelül 7 millió 700 ezer forintért kelt el.

Bridgeville város – 1,7 millió dollár

Nem meglepő, hogy az ingatlanok mindig is borsos áron találnak gazdára, de az nem túl gyakori, hogy valaki egy egész várost hirdet meg eBay-en. A Bridgeville nevű kisváros közel 340 m2-es területen fekszik, van itt 8 ház, egy posta, egy kávézó és csupán 30 lakos. A privát kisváros körülbelül 467 millió 500 ezer forintért kelt el.

 

 

Loom bands gumikarikákból készült ruha – 170 100 font

Az utóbbi években főleg a fiataloknál népszerűvé vált gumikarkötő trend egyik hozadéka volt ez a ruha, ami 20 ezer ilyen gumikarikából készült. A mestermű körülbelül 58 millió 700 ezer forintért kelt el az eBay-en.

Egy ebéd Warren Buffett-tal – 2,7 millió dollár

Ezt a nagyszerű szolgáltatást minden évben meghirdetik, majd a befolyó összeget nonprofit szervezeteknek adományozzák. Idén valaki átszámítva körülbelül 742 millió 500 ezer forintot költött arra, hogy együtt ebédelhessen a legendás részvénybefektetővel.

Ian Usher élete – 192 000 font

Egy válással végződő kapcsolat után Ian Usher angol író és utazó 2008-ban feltette az életét az eBay-re, mint megvásárolható terméket. Miután egy névtelen vásárló 66 millió 240 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett az érte, Usher a pénzt arra használta fel, hogy teljesen új életet kezdjen.

 

A Príma Online-on minden bizonnyal elég nehéz lenne olyan vásárlást intézni, amivel akár te is felkerülhetnél erre a listára… De azért nem lehetetlen! Hiszen gondoljunk bele: korlátlan mennyiségben szállítunk házhoz. Vajon hány kiló csirkemellet kellene rendelned egy ide illő rekordhoz?

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva