Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
10 ok, amiért érdemes online vásárolni
2017-03-31 09:06:03
Ha még nem próbáltad a Príma Webáruházát, azaz az online rendelést, az érveink neked szólnak! Ha unod már a nap végén a plusz köröket, ha nem szereted cipelni a nehéz csomagokat, ha szoros az időbeosztásod és szoros time managementet követsz, hogy beszerezz mindent, tarts velünk és változtass az életeden – akár néhány kattintással!
  1. Örülnél, ha munka közben végezhetnéd a bevásárlást? Kaján vigyor terülne szét az arcodon, ha az Excel-táblázat feletti görnyedés egybeesne a vacsora alapanyagainak beszerzésével? Mindez nem vad fantázia többé! Csak rendelj online, ebédszünetben, kávészünetben, vagy egyszerűen két feladat között. Nem kell, hogy otthoni teher legyen mostantól a bevásárlás!

 

  1. Ha a cipekedés miatt már duplájára nyúlt a karod és amúgy is utáltad az egész procedúrát, akkor van egy jó hírünk: az online rendeléskor helyetted végzik el a piszkos munkát! Nem neked kell rónod a sorokat, összepakolni a termékeket, majd még haza is cipelned! Mi mindent megoldunk helyetted és Neked már csak ajtót kell nyitnod futárunknak!

 

  1. Álmodoztál már arról, hogy a szükséges élelmiszerek a saját lábukon mennek hazáig? A Príma ezt a kívánságodat is teljesíti! Kollégáink a megfelelő hűtésről is gondoskodva szállítják az online megvásárolt termékeket egészen otthonodig! Neked csak egy dolgod van: várni a csöngetésüket a kanapédon kucorodva, mondjuk egy jó könyvvel, vagy kedvenc sorozatod nézése közben!

 

  1. Ha unod már, hogy egy fárasztó munkanap után még a napi vagy heti bevásárlás is vár rád, pedig már inkább otthon pihennél, akkor rendelj online és pihenj otthon!

 

  1. Ne aggódj! A rendelésedből semmi sem maradhat ki! Ha egy termékből éppen nincs készleten, a megrendelésedért felelős Príma ügyfélszolgálat azonnal felveszi veled a kapcsolatot és minden esetben egyeztet veled, hogy mit szeretnél, mit vegyünk helyette. Ha rajtunk múlik, biztosan nem marad üres a hűtőd!

 

  1. Probléma a rendelés során? Olyan nincs! Ha pedig mégis, azonnal segítünk! Kérjük, a felmerült kérdés függvényében hívd vagy a központi-, vagy a rendelési címed szerint illetékes ügyfélszolgálatot és kollégáink mindenben segítnek neked! Az illetékes ügyfélszolgálataink elérhetőségét itt találod: https://online.prima.hu/informacio/elerhetosegeink

 

  1. Örülnél, ha nem kellene minden héten literszám hazacipelned a tartós tejet és az ásványvizet? Már a gondolattól is elfáradsz? A Príma Webáruházban korlátlan mennyiségben rendelhetsz! Élj túl akár egy apokalipszist is a felhalmozott készletekkel!

 

  1. Az online rendelés során készpénzzel is fizethetsz! Ha eddig csak ezen fizetési opció hiánya tartott vissza az online rendeléstől, akkor itt az idő beizzítani az egeret és a klaviatúrát.

 

  1. A szállítási költség miatt ne fájjon a fejed! Bármennyit is rendelsz, az fix marad. Kit érdekelnek a kilométerek? Napszaktól függetlenül hétfőtől szombatig Budapest területén 499 Ft, Budapesten kívül egységesen 899 Ft a házhoz szállítás költsége.

 

  1. Nem akarsz újabb vitát a családban, hogy ki menjen le pl., cukorért, mert már megint elfogyott és erről nem tudott senki? Hát rendelj több hétre elegendő cukrot! Fő a családi béke, nem kell több vita!

 

Most már csak egy feladatod van: irány a Prima Webáruház https://online.prima.hu/ és töltsd fel az éléskamrát!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva