Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Így nem lesz káosz a karácsonyi készülődés!
2017-12-01
Szeretnéd, ha az elmúlt évekhez képest az idei karácsonyi bevásárlás gördülékenyebben zajlana? Minden vágyad, hogy ne váljon hajszává az ajándékok és a vacsora hozzávalóinak beszerzése? Segítünk! Az alábbiakban hozzájárulunk néhány tippel ahhoz, hogy az idei ünnepek a kapkodás és idegeskedés helyett az áhítatról és a szeretetről szóljanak. Hidd el, még nincs késő ahhoz, hogy stresszmentes legyen a karácsony.

Vásárolj a karosszékből!

Hányszor álltál már sorban az ünnepek előtti napokon, és hányszor fogadtad meg szentül, hogy a következő évben nem hagyod az utolsó napokra a vásárlást? Le mernénk fogadni, hogy megszámolhatatlanul sokszor. Most végleg búcsút mondhatunk a tülekedő, hömpölygő embertömegnek, ha az online vásárlás mellett tesszük le a voksunkat! Erre például tökéletes megoldást kínál a Príma Online! Rendeljük meg a karácsonyi fogások eszméletlen sok hozzávalóját online és nem csak a karácsonyi tömeget felejthetjük el, hanem a cipekedést is! Tegyük fel nyugodtan a lábunkat, és egy kis karácsonyi zenével vagy egy ünnepi filmmel hangolódjunk az ünnepekre. Vagy… végezzük el a téli nagytakarítást. Hiszen ilyenkor tényleg minden perc számít!

Munkabeosztás, munkamegosztás – az egész családban!

Itt nem csak arra gondolunk, hogy osszuk be okosan az időnket! Itt az ideje annak, hogy ezen  ünnep alkalmából  az egész család kivegye a részét a munkából. Ehhez persze bizalomra is szükség lesz, de ne feledjük, az ünnepek nem a tökéletességről szólnak, hanem a szeretetről. Semmiért sem kell egyedül vállalnunk a felelősséget, adjuk át nyugodtan a stafétát másnak is. Bízzuk rá a desszerteket a nagyira, elég csak az ő címére megrendelni a hozzávalókat és már online rendezni a számlát. Idén a fát a gyerekek díszítsék fel, például a korábban elkészített ehető karácsonyfadíszekkel, sütés-főzés közben pedig minél több a kéz, annál könnyebb és eredményesebb a munka. Mindenki közös célja az, hogy a Szenteste nyugalomban teljen, ezért viszont tenni is kell! Azzal nem érünk el semmit, ha minden csillog-villog, mi viszont félholtan ülünk a megterített asztalnál, és csak az alvásra tudunk gondolni.

Készítsünk (online) bevásárló listát!

Ha az online karácsonyi bevásárlás mellett döntünk, sokkal kevesebb lesz a vizuális inger, nem fog minden méteren valamilyen „kihagyhatatlan” akció az arcunkba kiabálni, ráadásul a kosárba pakolt termékeket sokkal egyszerűbben visszatehetjük a "polcra", mint a valódi üzletekben. Az akciók és a kedvezményes árak is könnyebben kiszűrhetőek – nézzük csak meg a Príma Online-on! Érdemes a karácsonyi bevásárlást listák összeállításával kezdeni (ez szintén sokkal könnyebben kezelhető, ha online készítjük el őket), amelyeket a vásárlás előtt alaposan nézzünk át: így akár napokat eltölthetünk a tervezéssel, és senki nem fogja felróni nekünk, hogy csak "lődörgünk" a boltban és nem vásárolunk semmit. Ellenben lesz időnk arra, hogy precízen megtervezhessük a karácsonyi menüt, és ki-be pakolgassuk a tételeket a karácsonyi tervek változásának tükrében.

Ha még nem próbáltál élelmiszert online vásárolni, itt az ideje, hogy kipróbáld! Hidd el, óriási terhet fog levenni a válladról. Irány a Príma Online!
Szeretnél faragni a karácsonyi kiadásokon? Játssz Facebook-játékunkkal a garantált kuponokért és az értékes vásárlási utalványokért!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva