Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
5 dolog, amit csak a netes vásárlásmániások érthetnek
2018-01-18
Te is szeretsz online vásárolni? Imádod, hogy mindent egy klikkel elérhetsz, miközben ki sem mozdulsz a gép elől? Akkor ezen a listán biztosan magadra ismersz majd!

1. Kívülről tudod a bankkártyaszámaid

Ha valaki megkérdezné tőled, hogy mi a legjobb barátnőd telefonszáma, akivel nap mint nap csevegsz, zavarba jönnél. De ha bármelyik bank- vagy hitelkártyád bármelyik adatára van szükséged, már kívülről fújod az összes számot. Rettegsz a pillanattól, amikor a bank valamelyiket cseréli és ismét be kell magolnod azt a rengeteg adatot, bár tudat alatt biztos vagy benne, hogy fogod annyit használni, hogy ne legyen ebből probléma.

2. Ha jön a postás, nagyot dobban a szíved!

Bár azt mindenki tudja, hogy a postás kétszer csenget, te azt is tudod, hogy pontosan mennyi ideig tartja ujját a csengőn, milyen erővel és percre pontosan mikor fog érkezni. Arról nem is beszélve, hogy csengetnie sem kell – már rég hallod a lépteiből is, hogy közeledik. Egyfajta ötödik érzéked alakult ki közeledésével kapcsolatban.

3. A postás emellett a legjobb barátod!

Tudod mivel foglalkozik az anyukája, mikor lesz a húga esküvője, hány éves a kutyája és hogy mi volt az ünnepi menü három éve karácsonykor. Hiszen mindent megbeszéltek. Időtök van rá, miután szinte minden egyes nap találkoztok és míg aláírod azt a rengeteg, halomnyi csomagot, amit képtelen volt elcipelni hozzád, bőven van időtök jóízűen elbeszélgetni. Kicsit érzed, hogy vásárlásmániásnak tart, de nem igazán érdekel. Főleg, hogy hamarosan megjön neki a meglepetés, amit két hete rendeltél, nagyon jó áron!

 

 

4. A shopping a napi rutin része

Azt már rég elfogadtad, hogy az okostelefonod a kezedhez nőtt és azt letéve hunyod le a szemed, felébredve pedig azért nyúlsz először... de te mást csinálsz vele, mint a többi ember. Míg mások a híreket és üzeneteiket pörgetik át, te inkább rekordgyorsasággal nézed át a kedvenc online áruházaidat, hátha találsz valami jó akciót, amit előző éjjel óta hirdettek meg. Illetve át kell nézned persze az aukciós oldalakat is. Ki tudja, ki licitált rád, míg aludtál? Még jó, hogy reggel is készen állsz egy kis árcsatára.

5. Már nem is nagyon tudod, hogy mit hoz a postás

Azt tudod, hogy valamit nagyon-nagyon vársz, de hogy mit, abban már nem vagy olyan biztos. Hiszen annyi holmi érkezik minden hónapban! De nem is bánod. Kicsit úgy fogod fel az online vásárlásmániád eredményét, mintha minden nap karácsonyt tartanál saját magad számára. Jött újabb csomag és nem tudod mit rejtenek? Annál örömtelibb lesz kicsomagolni, nem? Egy kis tipp: mindig kezdd a legkisebbel!

Ha már elragadott az online vásárlás, miért ne építenéd be mindennapjaidba? Látogass el a Príma Online áruházba és intézd el a nagybevásárlást az interneten. Utána pedig már nincs más dolgod, mint megvárni a futárt és átvenni minden terméket kényelmesen otthonodban.

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva