Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Kiknek tökéletes opció az online vásárlás?
2018-02-21 12:55:02
Az online vásárlás mindenki életét jobbá és könnyebbé teheti, de vannak emberek, akiknek életmódjuk miatt különösen ajánlott, kényelmes és gyors opció. Ha magadra ismersz, gondolkodj el a lehetőségen, ha pedig egy ismerősöd jutott eszedbe, küldheted is neki a cikket!

Az elfoglaltaknak

Van, hogy a munkaidő bizony nem csak 8 órát ölel fel! Egy igazán elfoglalt ember napjai kiszámíthatatlanok. Van, hogy még azelőtt felkel, mint a Nap és még akkor is bőven dolgozik, mikor feljön a Hold. Az ebédidő sokszor az asztal előtt történik, két e-mail között, de néha a vacsoraidő is az irodában fogadja. A meetingtől meetingre rohangálás közben pedig nincs igazán idő arra, hogy az ember beugorjon a boltba egy nagybevásárlásra, munka után pedig már nincs energiája egy bolti túrához. Már ha még nyitva van a bolt! És ne gondolkodjunk a hétvégében sem: néha a szombat és a vasárnap is az íróasztal felett telik, ha pedig hősünk mégis pihenésre szánná az időt, akkor valóban pihenni akar. Éppen ezért kényelmesebb a heti nagybevásárlást online összeállítani az autóban ülve két meeting között, majd este átvenni az egész heti elemózsiát. Persze nem csak az élelmiszerrel van így: minden bizonnyal a meetingre vitt új táska is az online térből érkezett.

 

 

A kismamáknak

Az áldott állapot utolsó hónapjaiban és mikor megérkezik a pici, az embernek nem igazán akad ideje arra, hogy bevásároljon. A kicsit nem szabad otthon hagyni egyedül, az ember nem is akar nehéz súlyokat cipekedni, ráadásul a kismama amúgy is örül, ha legalább jut ideje egy kis alvásra. Az se felejtsük el, hogy az étkezésre szoptatás alatt is figyelni kell: nem mindegy mit eszünk, fontos a kiegyensúlyozott, egészséges étrend, ami bizony tervezést igényel, a boltban bóklászva pedig vagy túl sok idő minden kívánt terméket megtalálni, vagy pedig könnyen elfelejtünk néhány terméket megvenni – bármennyire is igyekszünk. Ám az online bevásárlással mindez megoldható! Míg a pici alszik könnyen és gyorsan összeállíthatjuk, hogy pontosan mire is van szükségünk akár egy egész hétre nézve, a futár érkezéséig pedig nyugodtan pihenhetünk – vagy gyönyörködhetünk a jövevényben.

 


A nagymama

Mégis kinek van energiája arra, hogy egymaga cipelje haza a több kiló lisztet, margarint és tojást a gyári mennyiségű kakaós kalácshoz, ami az unokáknak készül hétvégére? Emellett ne feledkezzünk el a nagyik legfőbb célkitűzéseiről sem: a mindig tele éléskamráról. Hiszen például mindig kell, hogy legyen otthon elég cukor a maratoni lekvárfőzésekhez, amikhez pedig nyilvánvalóan szükség van kellő mennyiségű dunsztos üveghez is. Ha egy egész konyhát megszégyenítő mennyiségű sütésről, ha a lekvárfőzésről, ha egy diadalmi családi vacsoráról van szó, kényelmesebb online bevásárolni mindenből, hogy a cipekedés maradjon a futárra, a felszabadult idő pedig az unokákra! Apropó unokák: ha a nagyi nem akar számítógépezni, a megadott listát a gyerekek is megrendelhetik. A végén pedig már elég lesz készpénzzel fizetni az éléskamra tartalmáért.

 

 

De nem kell sem elfoglaltnak, sem kismamának, se nagymamának lenni ahhoz, hogy életünket jobbá tegye az online bevásárlás! Vásárolj te is a Príma Online-on, állítsd össze minden eddiginél tudatosabban a hűtőszekrényed tartalmát, a felszabaduló időt pedig fogd fel ajándékként és töltsd pihenéssel!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva