Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés
Volt szálka, nincs szálka…
2016-10-29
A legutóbbi halfogyasztási szokásokat kutató felmérés szerint azok az emberek, akik kevés halat fogyasztanak, sokszor a szálkáktól tartanak, ezért kerülik a halételeket. Pedig félelmük hiábavaló: két módszer is létezik a szálkák eltüntetésére, amelyek segítségével biztonságosan fogyaszthatóak a szálkás halak is.
Zsírszegény vadételek
2016-11-16
Köztudott, hogy a vadhús az egyik legegészségesebb húsfajta. Emellett rendkívül ízletes, zsírban szegény, magas tápértékű fehérjéket, értékes vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz. Nem csoda, ha az őszi menü elmaradhatatlan része. A vadhúsok minőségét meghatározza az állat kora, neme, tápláltsága és elejtésének a körülményei. Mivel szárazabb, rostosabb, ezért különleges gondossággal kell előkészíteni.
A karácsonyi ünnep tradicionális étele, a hal
2016-12-29
A hal az ünnepek, a karácsonyi asztal elmaradhatatlan szereplője. Magyarország éves halfogyasztásának 40%-a ebben az időszakban realizálódik, hiszen sokan csak egy évben egyszer, ekkor fogyasztanak halat. Pedig nem volt ez mindig így, a régi időkben a hal fontos szerepet töltött be az emberek étkezésében.
2015 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva