Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés

Rendkívüli tájékoztatás

Tisztelt online Vásárlóink!

A kialakult helyzetre való tekintettel fontos változásokat vezettünk be az Önök értekében. A változások mellett szeretnénk Önöket segíteni tanácsainkkal, javaslatainkkal.

Fontos változások, felhívások

Mivel a megrendelések kiszállítása, a megrendelt termékek átvétele nem oldható meg kontaktus mentesen, hatósági járványügyi megfigyelés alatt álló személyeket nem szolgálunk ki, betartva a hatósági előírásokat.

A 40/2020. (III. 11.) számú kormányrendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre és az annak nyomán szükségessé vált üzletpolitikai, munkaszervezeti átstrukturálásra figyelemmel,

  • a 2020. március 25-ig érvényes akciós újságunkban meghirdetett, valamint korábban több online csatornán hirdetett, honlapunkon történő regisztráció esetén az első vásárláshoz nyújtott kedvezményt nem tudjuk biztosítani, a kedvezmény kupon a regisztrációt követően idegilenesen nem bocsájtjuk rendelkezésére az új regisztrált vásárlóinknak. A már elküldött kuponok a jelzett határidőig beválthatók.
  • ÁSZF-ünk megváltozott, ideiglenesen, határozatlan ideig a leadott rendelések módosítási lehetősége szünetel.
  • Bizonyos termékkategóriákban súlykorlátot vezettünk be, valamint egyes termékeknél a megvásárolható mennyiséget is korlátozzuk.

Egyes termékek esetében felmerülő időszakos beszállítói hiányok miatt, előfordulhat, hogy nem, vagy csak korlátozott mennyiségben tudjuk kiszállítani a kosárba rakott termékeket. 

Szintén az időszakos beszállítói hiányok miatt több terméket átmenetileg kiveszünk a kínálatunkból. A beszállítóinkkal és a kollegáinkkal azon dolgozunk, hogy a vásárlói igényeket ki tudjuk elégíteni és hogy ezen termékeket ismét rendelhetővé tudjuk tenni.

A Hirtelen megnövekedett rendelések miatt a következő napokban lehetnek késések a kiszállításoknál.

Kéréseink, javaslataink az online vásárláshoz

Fontos, hogy mindenki hozzájusson a számára szükséges termékekhez, ezért kérjük Önöket, ne halmozzanak fel élelmiszereket, csak a szükséges a mennyiséget vásárolják meg.

Kollégáink éjjel-nappal dolgoznak a megfelelő kiszolgálás érdekében, vigyázzunk rájuk is, figyeljünk egymásra!

Amennyiben módjukban áll, készpénz helyett most használják bankkártyájukat.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy rendszerünk minden rendelésnél az aktuálisan elérhető időpontokat kínálja fel. Nagyon sajnáljuk, de a megnövekedett kereslet miatt jelenleg 3-4 óra alatt telnek be az időablakaink, illetve az oldal működésében esetenként hibák is előfordulhatnak. Munkatársaink természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több rendelést tudjunk teljesíteni.

Új szabad rendelési időpontok, a megrendelési irányítószámoktól függően, különböző időpontokban jelennek meg. A konkrét. Hogy mely irányítószámokhoz mikor jelenik meg új szabad rendelési időpont itt tudja megnézni: https://prima.hu/informacio/idoablak-frissules

A vásárlóink védelme érdekében rendszerünk zárt, így a megrendelések törlésén kívül, kollégáink (bele értve az ügyfélszolgálaton dolgozókat is), nem tudják a megrendeléseket módosítani, nem tudnak extra időablakot, kiszállítási időt adni. Kérjük ilyen kérésekkel ne terheljék ügyfélszolgálatainkat.

Kérjük, legyenek türelmesek kollégáinkkal! Feszített munkatempóban mindannyian azon dolgozunk, hogy minél több rendelést házhoz tudjunk vinni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva