Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés

Főzünk és beszélgetünk! Az utóbbi években a mentális és fizikális felkészülés alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Príma és a Nemzeti Sport legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül.

Minden hétfőn Bajnokok reggelije Príma és a Nemzeti Sport Youtube csatornáján. A műsor háziasszonya, Kárpáti Rebeka. Tarts velünk és főzz Te is minden hétfőn!

 

 

Bánhidi Bence mézes-mustáros lazaca mangós-avokádós salátával
2020-12-07 10:19:32
Ez a recept szuperül hozzájárul a téli vitaminpótláshoz, hiszen nem csupán látványban, hanem hasznos anyagok szempontjából is rendkívül sokszínű. A lazac a többi halféléhez hasonlóan kiváló fehérjeforrás, emellett káliumot, cinket, B12-vitamint és omega-3 zsírsavat is tartalmaz – utóbbi fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében. A köret alapját adó mangó és avokádó pedig gazdag antioxidánsokban, és nem mellesleg mindkettőnek nagyon zamatos az íze.
Málnás pohárkrém és tojásos nokedli salátával, ahogy Kiss Norbert készíti
2020-11-30 09:53:58
Van, aki szerint többek között a nokedliszaggatás tudománya az, ami megkülönbözteti a gyakorlott konyhai virtuózt a lelkes kezdőtől. Ez azonban nem szabad, hogy bárkit is elrettentsen ennek a tradicionális finomságnak az elkészítésétől, sőt! Friss salátával tálalva akár vegetáriánus főételként is fogyaszthatjuk – a videóban bemutatott bajnoki menüben most mennyeien krémes málnás-mascarponés pohárkrém készül mellé desszertnek.
Torghelle Sándor paradicsomos-fetás spagettije garnélával
2020-11-23 11:36:55
Az őszi morcos időben különösen jól esik legalább gondolatban visszatérni kicsit a nyárba egy-egy napsütéses étel erejéig. Ezzel a garnélával felturbózott fogással ráadásul úgy varázsolhatunk tengerparti hangulatot magunk köré, hogy közben utaznunk sem kell, egy-egy tengeri herkentyűs különlegesség beiktatása pedig az étrendünket is még színesebbé teszi. Ez a recept ideális kezdés azok számára is, akik még csak most kezdenek kísérletezni a rákfélékkel a konyhában.
Gurisatti Gréta-féle zöldfűszeres kacsamáj banánkenyérrel
2020-11-16 10:09:51
A kacsamáj olyan ízletes belsőség, amivel igazán megéri „bensőséges” viszonyba kerülni a konyhában, hiszen amellett, hogy jó falat, magas az A-vitamin-tartalma is. Kalciumban, vasban és magnéziumban gazdag édesburgonyás körettel tálalva igazi télies finomság, ráadásul gyorsan az asztalra varázsolhatjuk. Desszertnek ezúttal banánkenyér készül mellé, ami rostokban gazdag, tápláló alternatíva, ha egy kis extra édességre fúj a fogunk, de szeretnénk egészségtudatosak maradni.
Bélszínsteak édesburgonya-pürével és mákosguba – Kammerer Zoltán receptjéből
2020-11-09 09:44:30
Ezúttal nem „csupán” egy bajnok recept, hanem rögtön egy egész bajnoki menü kerül terítékre egy elegáns főétellel és gyermekkorunk egyik kedvenc desszertjével, a mákosgubával. A bélszín esetében hatványozottan igaz, hogy igazán jó végeredményt csak prémium minőségű hús felhasználásával nyerhetünk, ezért is nagyon fontos a megfelelő alapanyag kiválasztása. Ha ez sikerül, a recept legfontosabb lépését már teljesítettük is. A többi fortély pedig kiderül a lenti videóból.
Baji Balázs-féle rozé kacsamell zöldségchips-szel édesburgonya-pürével
2020-11-02 11:33:06
A színpompás fogások nem csupán a látványukkal vannak ránk pozitív hatással: minél többféle színű zöldségből és gyümölcsből készült, amit eszünk, annál változatosabb lehet az étel vitamintartalma is. Az édesburgonyás-céklás-sárgadinnyés-avokádós körettel tálalt kacsamell receptje nem csak színes, de harmonikusan egyesíti magában a sós és édeskés, a krémes és ropogós ízélményeket, a végeredménynek pedig egy falat napsütéses hangulatot csempészhetünk a borongós őszi időbe.
Busa Gabriella zöldséges-szezámmagos kacsája wokban sütve
2020-10-26 11:28:02
Egy-egy szép, friss kacsamell roppanós zöldségekkel összesütve már önmagában is fejedelmi fogás, szójaszósszal és a szezámmaggal gazdagítva pedig akár egy ázsiai villámutazást is tehetünk vele az ízek segítségével. Különleges ízvilágának köszönhetően akár egy ünnepi vacsorának is méltó főszereplője lehet, az elkészítése mégsem igényel bonyolult konyhai praktikákat. Ha épp nincs kéznél wok, természetesen egy magasabb falú serpenyőben is nyugodtan elkészíthetjük.
Lőrincz Tamás őzgerincformában sütött csirkéje
2020-10-20 22:49:43
Az olyan receptnek, ami friss csirkemellfilével és baconnel kezdődik, csakis jó vége lehet! Lőrincz Tamás a fenti bajnok kombináció egy őzgerincformában sült változatát mutatja meg, aminek különlegessége, hogy a hús sajtos szószban sül össze, így szinte garantált az omlós és egyszerre szaftos végeredmény – ráadásul akár azok is bátran belevághatnak, akik tapasztalatlanabbak a konyhában.
Erdei Zsolt csülökpörköltje
2020-10-05 12:11:09
Egy jó csülökpörkölt igazi művészet, pedig az alapreceptje egyáltalán nem ördöngösség. A titok a friss és minőségi alapanyagokban rejlik, amit mindenki a saját apró házi praktikáival tesz igazán különlegessé. Ezúttal Erdei Zsolt mutatja meg, hogyan szokta elkészíteni a csülköt a saját szájíze szerint – természetesen nem maradhat el mellőle a házilag szaggatott nokedli sem!
2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva